| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
artiz MetalSU Üyesi

|
Posted: October 28, 2007 - 17:09 Post subject: Özlüyoruz... |
|
|
Evet arkadaşlar gelelim Cücü'müzü anma gecemize.
Çoğunuzun bildiği gibi bir tanecik Cüneyt'imizi bu ayın 19'unda anma amacıyla bir gece düzenliyoruz.
Kendisini tanıyan tanımayan herkesin yıkıldığı beklenmedik bir haberle kaybettiğimiz dostumuza karşı cenazenin ardından belki de daha bir çoğuna şahit olacağımız görevlerden birini yerine getirmeye çalışacağız elimizden geldiğince.
Madem Cüneyt'imizin adına bu denli geniş çaplı projeler niteliğinde anma geceleri düzenleniyor ya da farklı fikirler düşünülüyor, bize de bu oluşumları en üst noktaya taşımak düşüyor. Kimse için aman 2-3 şarkı çalıp ineceğiz şeklinde yorumlanmadığını düşündüğüm bu önemli gecede, bu acı haberin ardından neler kaybettiğimizi düşünüp varımızı yoğumuzu önümüze koymamız gerekiyor.
Hem gecenin anlamının bende yaratacağı ruh halinden (ne de olsa ilk kez Cüneyt olmadan Lamented Souls olarak sahne alacağız, ki bu bilinç altımdan grup elemanlarına "Abi, Cüneyt nerde, aradınız mı?" dememe sebep olacaktır) hem de iki grupta da çalmamın beni yoracağından gece boyunca ayakta durmakta zorluk çekeceğim. Gece için farklı fikirler toplamaya çalışıyorum. Bunlara basit örnekler verebilirsek; iki grubun arasında bir slide show düzenlemek, iki gruptan seçilecek temsilcilerin gecenin anlamı hakkında konuşma yapması ya da seyircilerden konuşmak isteyenlerin bize başvurması gibi. Bunun gibi daha yaratıcı ve anlamlı fikirleri olanların bana başvurmasını bekleyeceğim.
Bu gece çok geniş bir skalaya hitap etmiyor olabilir, doğası gereği de Müzikus'un, hatta daha çok MetalSU'nun bir etkinliği olarak görünmesi normal. Cüneyt'i sadece bu ikisiyle kısıtlamak mümkün değil belki ama yine de bizim elimizden gelen bu, ve bunu daha ileriye taşımak istiyorum. Umarım herkes kendini tartarak geceye kendinden neler verebileceğini bir kez düşünerek gelir. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SemiGod MetalSU Üyesi

|
Posted: October 28, 2007 - 19:50 Post subject: |
|
|
Çeço için sorun olmazsa Lamented'da bi şarkıda da ben bas çalmak isterim. Hatta Ersin'le konuştumdu geçenlerde o da bir katkıda bulunmak istiyor. _________________ |
|
| Back to top |
|
 |
OuZcN

|
Posted: October 30, 2007 - 21:42 Post subject: |
|
|
çalınacak şarkıları bilmiyorum ama gerek varsa brutal vokal yapabilirim(back olabilir mesela)...
zaman çok kısıtlı biliyorum ama elimden geleni ardıma koymam |
|
| Back to top |
|
 |
|